Tavuk Göğüslü Mantar Sote

Tavuk Göğüslü Mantar Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket mantar
  • 1 adet tavuk göğsü
  • 2 adet kırmızı biber
  • 2 adet yeşil biber
  • 1 büyük soğan
  • 1 büyük domates
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber
  • 1 su bardağından biraz az sıvı yağ

Tavuk Göğüslü Mantar Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tavuk göğüslerini küp küp doğrayalım ve derin bir tencere içerisine alıp tavukların üstüne gelecek kadar ılık su ile suyunu çekene kadar kavuralım.
  2. Sonrasında öbür tavada soğanları karamelize edip doğradığımız biberlerimizi ekleyelim.
  3. Biberlerimizde kendini salınca üzerine doğradığımız mantar,domates ve kavurmuş olduğumuz tavuk göğsünü ekleyelim.
  4. Ve son olarak salça,dilediğimiz baharat ve tuzumuzu ekleyip yaklaşık 25-30 dk pişirelim. Afiyetle yiyebilirsiniz. 😇.

Tavuk Göğüslü Mantar Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nohutlu Patlıcan Tava
Ayçöreği Tatlısı
Supangle
Canınız Tatlı İstediğinde Şipşak Hazır Bir Tatlı / Pratik Tatlı Tarifi (Videolu)
Pastacı Kreması
Tel Şehriyeli Havuçlu Tavuk Çorbası
Hdabla | © 2025 |