Porsiyonluk Bisküvili Pasta

Porsiyonluk Bisküvili Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 paket puding (kakaolu ya da muzlu tercihe göre)
  • 1 litre süt
  • Petibör bisküvi

Porsiyonluk Bisküvili Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pudingleri ve sütümüzü tencereye alıyoruz.
  2. Ocağa koymadan evvel güzelce çırpıyoruz orta ateşte kaynayana kadar karıştırıyoruz kaynadıktan sonra altını kapatıyoruz.
  3. Porsiyonluk kaselerimizi alıp birer kepçe pudingimizi döküyoruz döktüğümüz kaselerin içerisine iki tane petibör bisküvi yahut cici bebe tercihe nazaran atıyoruz.
  4. Her bir kaseye pudingimiz bitene kadar birebir süreci uyguluyoruz iki kat puding iki katlı bisküvi olacak halinde 3-4 saat buzdolabında bekletiyoruz üzerine dilediğimiz üzere süslüyoruz afiyet olsun.

Porsiyonluk Bisküvili Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Elle Yoğrulmayan Puf Puf Kabaran Pratik Pişi
Kereviz (Tatlı – Ekşi Sevenlere)
Fıstıklı Burma Baklava (Videolu)
Patates Köftesi
Mini Cheesecake
Tuzlu Kurabiye
Hdabla | © 2025 |