Porsiyonluk Bisküvili Pasta
Porsiyonluk Bisküvili Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 2 paket puding (kakaolu ya da muzlu tercihe göre)
- 1 litre süt
- Petibör bisküvi
Porsiyonluk Bisküvili Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Pudingleri ve sütümüzü tencereye alıyoruz.
- Ocağa koymadan evvel güzelce çırpıyoruz orta ateşte kaynayana kadar karıştırıyoruz kaynadıktan sonra altını kapatıyoruz.
- Porsiyonluk kaselerimizi alıp birer kepçe pudingimizi döküyoruz döktüğümüz kaselerin içerisine iki tane petibör bisküvi yahut cici bebe tercihe nazaran atıyoruz.
- Her bir kaseye pudingimiz bitene kadar birebir süreci uyguluyoruz iki kat puding iki katlı bisküvi olacak halinde 3-4 saat buzdolabında bekletiyoruz üzerine dilediğimiz üzere süslüyoruz afiyet olsun.
Porsiyonluk Bisküvili Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







