Focaccia Ekmeği

Focaccia Ekmeği Tanımı İçin Malzemeler
- 3 su bardağı un
- 1 paket maya
- 1 yemek kaşığı şeker
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1,5 su bardağı ılık su
- Kekik
- Yarım su bardağı zeytinyağ
Üstüne;
- Zeytin
- Domates
- Biberiye( istenirse)
- Soğan
Focaccia Ekmeği Tanımı Nasıl Yapılır?
- Un kekik maya tuz şeker karıştırılır. Sonra yağ ve su eklenip yumuşak hamur elde edilir. Yarım saat mayalandırılır.
- Kabımızı yağlayıp hamuru yayalım üstüne bir yemek kaşığı zeytinyağ gezdirip domates, soğan, zeytin biberiyeyle süsleyelim.
- 180 derecede üstü kızarana kadar pişirelim.
Focaccia Ekmeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


