Focaccia Ekmeği

Focaccia Ekmeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı un
  • 1 paket maya
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1,5 su bardağı ılık su
  • Kekik
  • Yarım su bardağı zeytinyağ

Üstüne;

  • Zeytin
  • Domates
  • Biberiye( istenirse)
  • Soğan

Focaccia Ekmeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un kekik maya tuz şeker karıştırılır. Sonra yağ ve su eklenip yumuşak hamur elde edilir. Yarım saat mayalandırılır.
  2. Kabımızı yağlayıp hamuru yayalım üstüne bir yemek kaşığı zeytinyağ gezdirip domates, soğan, zeytin biberiyeyle süsleyelim.
  3. 180 derecede üstü kızarana kadar pişirelim.

Focaccia Ekmeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Salçalı Tost
Lebeniye Çorbası
Vişne Soslu Muhallebili Etimek Tatlısı (Videolu)
Sebze Yemeyen Çocuklar İçin Sebzeli Mercimek Çorbası
Tavuk Şiş Tarifi
Kıymalı Hıngel Mantı
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet