Papalak Kümbe

Papalak Kümbe Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram kıyma
  • 11 yemek kaşığı bulgur
  • 1 yumurta
  • 1 adet kuru soğan
  • Yarım su bardağı sıcak su
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı tuz

Papalak Kümbe Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bulgurumuzu bir kaba alıp sıcak suyla ıslatıp yumuşatalım.
  2. Üzerine kıyma,rendelenmiş soğan,yumurta,baharat ve tuzumuzu ekleyip güzelce yoğuralım.
  3. Şekil verelim.
  4. Tavamıza aldığımız yağda kızartalım.
  5. Köftelerimiz servise hazır👩🏻‍🍳 afiyet olsun 😋.

Papalak Kümbe Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ispanaklı Kek
Çıtır Yufkalı Kızarmış Patates Salatası
Kaptandan Kavurmalı Patates Yemeği
Sivas Hurması
Süt Helvası (Bursa Helvası)
Domatesli Bulgur Pilavı (Sulu Sulu)
Hdabla | © 2025 |