Tavuk Kebap

Tavuk Kebap Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 modül tavuk göğsü
  • 1 avuç maydanoz
  • 3-4 yemek kaşığı galeta unu
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı sarımsak tozu
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 adet kapya biber (küp küp doğranmış)
  • 1-2 adet yeşil sivri biber (küp küp doğranmış)
  • 1 adet kırmızı soğan (küp küp doğranmış)
  • 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 3-4 adet lavaş ekmeği
  • Tuz
  • Baharatlar

Tavuk Kebap Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuğu ve maydanozu rondodan geçirip kıyalım.
  2. Soğan ve sıvı yağını ekleyip elimizle güzelce yoğuralım.
  3. Üzerini strecleyip 1 saat buzdolabında bekletelim.
  4. Harcı tepsi koyup eşit bir şekilde yayalım.
  5. Bir aparat yardımıyla keselim ve üzerine çizikler atarak şekillendirelim.
  6. 200 derece fırında 30-35 dakika pişirelim.
  7. Lavaş ekmeğine tavuk kebabın sarıp üzerine salatasını ekleyip dürüm halinde saralım.
  8. Yanında ayran ufff 😍 tüketebilirsiniz. Deneyeceklere simdiden afiyet olsun ️.

Tavuk Kebap Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

No Bake Cheesecake (Fırınsız Cheesecake)
Kadın Budu Köfte
Magnolia (Çilekli/Meyveli)
Muhammed Emin Şefin Enfes Muzlu Sütü (İçmede Yanında Yat)
Portakallı Kurabiye
Elmalı Tarçınlı Rulo Çörek
Hdabla | © 2025 |