Sebzeli Yulaflı Poğaça

Sebzeli Yulaflı Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı yulaf ezmesi
  • 1 yumurta
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 adet domates (kabukları soyulup küp doğanmış)
  • 3 yemek kaşığı lor peyniri
  • 5 kısım doğranmış maydanoz
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • Yarım çay kaşığı pulbiber
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 1-1,5 çay kaşığı kadar tuz

Üzeri için;

  • Yumurta akı
  • Çörekotu

Sebzeli Yulaflı Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm gereçleri uygun yoğurma kabına alıp yoğurun.
  2. Orta büyüklükte modüller alıp toparlayın. Yağlı kağıt serili tepsiye dizin.
  3. Üzerine yumurta sarısı sürüp çörekotu serpiştirin.
  4. Önceden ısıtılmış 180 derece alt üst ayarda üzeri biraz kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun 🤤.

Sebzeli Yulaflı Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Supangle
Kahvaltılık Zeytinli Kuru Domates
Fırında Nefis Sütlaç
El Açması Çıtır Börek (Oklavasız)
Gelin Pastası ‍️
Elle Yoğrulmayan Puf Puf Kabaran Pratik Pişi
Hdabla | © 2025 |