Coconut Bisküvili Pasta
Coconut Bisküvili Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 1 adet yumurta
- 1 çay bardağı toz şeker
- 3 yemek kaşığı un
- 3 yemek kaşığı nişasta
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 paket vanilya
- 1 paket krema
- 3 paket petibör bisküvi
Bisküvileri ıslatmak için;
- Süt
Üzeri için;
- Hindistan cevizi
Coconut Bisküvili Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle tencereye süt, toz şeker, yumurta, un ve nişastayı ekleyip karıştırarak pişirelim.
- Piştikten sonra altını kapatıp vanilya ve tereyağı ekleyip karıştıralım. Soğuyan muhallebiyi mikserle çırpalım.
- Son olarak bir paket kremayı ekleyip tekrar çırpalım ve muhallebiyi soğumaya bırakalım.
- Bisküvileri ıslatıp borcama dizelim üzerine hazırladığımız muhallebiyi dökelim. (1 kat bisküvi 1 kat muhallebi olacak biçimde ben 4 kat tekrarladım).
- En son muhallebi üzerine çokça hindistan cevizi dökelim.
- Üzerini streçle kapatıp buzdolabında soğumaya bırakalım. Deneyecek herkese afiyet olsun.
Coconut Bisküvili Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








