Nutellamisu

Nutellamisu Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 yemek kaşığı nutella
  • 2 su bardağı süt (hem kedi lisanlarını ıslatmak için, hemde nutella kreması için)
  • 1 paket kedi lisanı bisküvi

Not: Göz kararı istediğiniz üzere kullanabilirsiniz.

Nutellamisu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kavanozumuzun içinde kalan nutellayı bir kasenin içine boşaltıyoruz.
  2. Üzerine az biraz süt eği yapıyoruz. Mikser ile çırpıyoruz.
  3. Kalan kedi lisanı bisküvilerimizi süte bandırıp kaselere yerleştiriyoruz.
  4. Üzerine çırptığımız nutella kremamızdan ek ediyoruz.
  5. Sonrasında minik nutellamisu porsiyonlarımızı buzdolabına koyup 30 dakika dinlendiriyoruz. Afiyet olsun.

Nutellamisu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patesli Çıtır Börek
Domates Tavası
Tavuk Şiş Tarifi
Çıtır Börek
Portakallı Ve Yulaflı Kek
Taze Fasülye Kızartması (Airfryer’da, Çooook Hafif)
Hdabla | © 2025 |