Tavada Somon Balığı Tarifi

Tavada Somon Balığı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kesim dilimlenmiş somon balığı
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz

Tavada Somon Balığı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle dilinlenmiş somon balıklarını bol suda 2-3 sefer yıkayıp süzüyoruz.
  2. Bir karıştırma kabına tuzu ,zeytinyağını alıp karıştırıyoruz.
  3. Üzerine somon balıklarını ek edip karıştırıyoruz.
  4. 2-3 dakika kızdırdığımız yapışmaz tavaya somonları alıyoruz ve orta ateşte önlü gerili hafif kızarana dek pişiriyoruz.
  5. Limon ile servis ediyoruz afiyet olsun 🤤.

Tavada Somon Balığı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ev Yapımı Limonata (Buzluktan Çıktı)
El Açması Tadında Unlu Çıtır Börek
Cevizli Haşhaş Ezmeli Katmer Poğaça
Pirinçli Yoğurt Çorbası
Yaş Pasta Tarifi
Dere Otlu Kıyır Poğaça
Hdabla | © 2025 |