Milföyden Kat Kat Tarifi

Milföyden Kat Kat Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket milföy hamuru
  • Sürülebilir çikolata
  • Yumurta beyazı
  • Toz şeker

Milföyden Kat Kat Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel milföylerimizi kare kare keselim ve içine sürülebilir çikolatayı sürüp iki ucu birleştirerek kapatalım ve zıt çevirelim.
  2. Kare halde kapattığımız milföyleri evvel yumurta beyazına bulayalım ve tepsiyi dizelim üzerine şeker serpiştirip bıçakla üzerlerine çizikler atalım ve 180 derecelik fırında 20 dakika pişirelim.
  3. İşte bu kadar kolay piştikten sonra ılık bir halde yemenizi tavsiye ederim afiyet olsun.

Milföyden Kat Kat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Erik Pestili
Mantar Çorbası
Frozen Strawberry Soda
Soba Fırınında Kumpir
Soğuk Baklava Güllaç
Yoğurtlu Kömbe
Hdabla | © 2025 |