Bol Köpüklü Soğuk Kahve

Bol Köpüklü Soğuk Kahve Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tatlı kaşığı granül nescafe
  • 1 tatlı kaşığı toz şeker
  • 1 su bardağı yulaf sütü
  • Birkaç kesim buz

Bol Köpüklü Soğuk Kahve Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kahve ile şekeri yaklaşık bir yemek kaşığı kadar sıcak suda çözdürün.
  2. Bu karışımı ve soğuk yulaf sütünü bir kavanoza doldurup ağzını kapatarak yaklaşık beş dakika çalkalayıp köpürtün.
  3. Servis yapılacak olan bardağa evvel buzları akabinde köpürttüğümüz kahveyi ekleyip afiyetle için.

Bol Köpüklü Soğuk Kahve Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuk Sote
Yunan Usulü Kabak
Baton Kalıpta Sade Kek
Bebek Pudingi
Peynirli Pişi (Videolu)
Mayonezli Dereotlu Kıyır Poğaça
Hdabla | © 2025 |