Tavuk Sote

Tavuk Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket tavuk göğsü
  • 3-4 adet domates
  • 5 -6 adet biber
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 1 su bardağına yakin kaşar rendesi
  • Tuz
  • Kekik
  • Karabiber
  • Kırmızı toz biber

Tavuk Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk göğüslerini kuşbaşı olacak halde keselim.
  2. Tavaya sıvı yağ koyup biraz tavukları suyunu salana kadar kavuralım.
  3. Soğanları yemeklik doğrayıp ekleyelim, tekrar kavuralım.
  4. Ardından biberleri ekleyip soteleyelim ,biberler yumuşayınca domatesleride ekleyip baharatları atalım kavurmaya baslayalım.
  5. En son üzerine rendelediğimiz kaşarları serpelim.
  6. Kaşarlar eriyince afiyetle yiyelim 🙂

Tavuk Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Havuçlu Tarçınlı Anne Keki
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lavaştan Pırasalı Börek
Sumaklı, Domatesli, Zeytinyağlı Biber Dolması
Biber Dolması Tarifi | Tam Kıvamında Ve Nefis!
Limonlu Haşhaşlı Kek
Ramazan’ın Sultanı Revani
Beyti Kebabı
Hdabla | © 2025 |