Tavuk Sote

Tavuk Sote Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket tavuk göğsü
- 3-4 adet domates
- 5 -6 adet biber
- 1 orta uzunluk soğan
- 1 su bardağına yakin kaşar rendesi
- Tuz
- Kekik
- Karabiber
- Kırmızı toz biber
Tavuk Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavuk göğüslerini kuşbaşı olacak halde keselim.
- Tavaya sıvı yağ koyup biraz tavukları suyunu salana kadar kavuralım.
- Soğanları yemeklik doğrayıp ekleyelim, tekrar kavuralım.
- Ardından biberleri ekleyip soteleyelim ,biberler yumuşayınca domatesleride ekleyip baharatları atalım kavurmaya baslayalım.
- En son üzerine rendelediğimiz kaşarları serpelim.
- Kaşarlar eriyince afiyetle yiyelim 🙂
Tavuk Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
