Pudingli, İrmik Muhallebili Yaz Tatlım

Pudingli, İrmik Muhallebili Yaz Tatlım Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket kakaolu puding
  • 3 buçuk su bardağı süt

Muhallebisi için;

  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı irmik
  • 1 litre süt
  • 1 adet vanilya
  • 1 yemek kaşığı tereyağ

Pudingli, İrmik Muhallebili Yaz Tatlım Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak pudingi pişirmek için 1 tencereye süt ve kakaolu puding ekleyip karıştıralım kıvamı alınca altını kapatalım.
  2. Kek kalıbımızı suydan geçirelim sıcaklığı çıkan pudingi kek kalıbına dökelim 2 saat dolapta dinlenip donmaya bırakalım .
  3. Tencereye  süt, irmik, şeker, tereyağı ve vanilyayı ekleyip ocakta karıştıralım katılaşıp kıvam aldıktan sonra dolaba koyduğumuz pudingin üzerine döküp her yerini eşit yapalım .
  4. 1 gece dolapta bekletelim sonra istediğiniz formda servis edebilirsiniz şimdiden deneyenlere afiyet olsun 🌺🌺👌🥰🥰.

Pudingli, İrmik Muhallebili Yaz Tatlım Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pirinçten Glutensiz Dürüm Ekmeği
Katıklı Dolma
Muhteşem Tadıyla Sebzeli Krep
Portakallı Kurabiye
Glutensiz Tuzlu Burger Ekmeği
Glazürlü Limonlu Kek
Hdabla | © 2025 |