Kaşık Dökmesi

Kaşık Dökmesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 kaşık lor peyniri
  • 1 adet yumurta
  • Yarım paket kabartma tozu
  • 3 4 kol taze soğan
  • 3 4 kol maydanoz
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı nane
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ

Kaşık Dökmesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sıvı yağ haricindeki tüm materyaller karıştırılır.
  2. Yağ kızdırıldıktan sonra karışım kaşıkla tavaya dökülür.
  3. İki tarafı da kızartıldıktan sonra tavadan alınır. Afiyet olsun 😊

Kaşık Dökmesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Domatesli Yoğurt Çorbası
Yumurta Kapama
Frozen Strawberry Soda
Pastaban Tiramisu
Patlıcan Yatağında Soslu Köfte
Bal Kabağı ,Havuç Ve Ayva Tarator
Hdabla | © 2025 |