Bal Kabağı ,Havuç Ve Ayva Tarator

Bal Kabağı ,Havuç Ve Ayva Tarator Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet ayva
- 2 adet havuç
- 2 dilim balkabağı
- 1 bardak süzme yoğurt
- 2 yemek kaşığı tahin
- Limon
- 1 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı mayonez
- Sotelemek için 5-6 yemek kaşığı zeytinyağ
Bal Kabağı ,Havuç Ve Ayva Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tüm zerzevatları rendeleyip zeytinyağı ile birkaç dakika kavuralım biraz canlı kalsın.
- Yoğurt, mayonez, 1 yemek kaşığı tahin ve sarımsaklı karışıma tüm zerzevatları atalım ve karıştıralım.
- Üzerini dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz. Ben dolmalık fıstıkları zeytinyağında kavurup toz biber eği ile süsledim.
Bal Kabağı ,Havuç Ve Ayva Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
