Bal Kabağı ,Havuç Ve Ayva Tarator

Bal Kabağı ,Havuç Ve Ayva Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet ayva
  • 2 adet havuç
  • 2 dilim balkabağı
  • 1 bardak süzme yoğurt
  • 2 yemek kaşığı tahin
  • Limon
  • 1 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı mayonez
  • Sotelemek için 5-6 yemek kaşığı zeytinyağ

Bal Kabağı ,Havuç Ve Ayva Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm zerzevatları rendeleyip zeytinyağı ile birkaç dakika kavuralım biraz canlı kalsın.
  2. Yoğurt, mayonez, 1 yemek kaşığı tahin ve sarımsaklı karışıma tüm zerzevatları atalım ve karıştıralım.
  3. Üzerini dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz. Ben dolmalık fıstıkları zeytinyağında kavurup toz biber eği ile süsledim.

Bal Kabağı ,Havuç Ve Ayva Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Browni Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pastane Lezzetinde Tahinli Çörek (Videolu)
Lazanya
Aksaray Tava
Falafel Dürüm
Deniz Mahsulleri Salatası
Fenomen Pasta Despotico
Hdabla | © 2025 |