Hibeş (Antalya’dan Gelen Lezzet)
Hibeş (Antalya’dan Gelen Lezzet) Tanımı İçin Malzemeler
- 3 yemek kaşığı tahin
- 2 yemek kaşığı limon suyu
- Yarım çay kaşığı tuz
- 4 yemek kaşığı su
- Yarımşar çay kaşığı olarak karabiber
- Kimyon
- Kırmızı toz biber
Üstüne eklemek için;
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- Pul biber
Hibeş (Antalya’dan Gelen Lezzet) Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk ince tahanı bir kaba alın.
- Üstüne limon suyu ve başka gereçleri ekleyip güzelce karıştırın.
- Eğer kıvamı ağır gelirse biraz daha su ekleyip karıştırabilirsiniz.
- Üstüne zeytinyağı ve biraz limon sıkıp kahvaltılarda yiyebilirsiniz şimdiden afiyet olsun.
Hibeş (Antalya’dan Gelen Lezzet) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










