Tek Kişilik Akışkan Sufle

Tek Kişilik Akışkan Sufle Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • 2 yemek kaşığı süt
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı kakao
  • 1 çay kaşığı vanilin
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • Varsa 1 tatlı kaşığı nutella

Tek Kişilik Akışkan Sufle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şeker çırpılır .
  2. Ardından yağ ve süt eklenip karıştırılmaya devam edilir .
  3. Sonra un, kakao,kabartma tozu ve vanilin de eklenerek karıştırılmaya devam edilir.
  4. En son konutta varsa nutellayı da koyup karıştırdıktan sonra fırında 200 derece 13 dakika pişirilir. (akışkan isteniyorsa 10 -15, kek üzere isteniyorsa 20- 25 dakika pişirilir).

Tek Kişilik Akışkan Sufle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tadına Doyum Olmayan Mercimek Köftesi
Domatesli Pilav (Meyhane Pilavı)
Havuçlu Cevizli Kek
Pofuduk Örgü Poğaça Tarifi
Tavuklu Belen Tava
Tavuk Baget Kızartması
Hdabla | © 2024 |