Çilek Reçeli

Çilek Reçeli Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg çilek
  • 3 su bardağı toz şeker
  • Yarım limon suyu

Çilek Reçeli Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Çilek reçeli yapmak için çilekleri temizleyin ve uygunca yıkayın.
  2. Üzerine 3 su bardağı şeker dökün ve bir gece bekletin.
  3. 30 dakika kaynatın ve içine limonu dökün, tekrar 5 dakika kaynatın.
  4. Son olarak hazırladığınız çilek reçelini cam bir kaba koyun ve ağzını sıkıca kapatın.
  5. Soğuduktan sonra çilek reçelinin tadını çıkarabilirsiniz.

Çilek Reçeli Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yemeye Doyamayacağınız Peynirli Börek
Kahveli Çikolatalı Renkli Trufflar
Çay Saatine Pratik Gözleme (Videolu)
Yeşil Mercimekli Yoğurtlu Çorba
Zerdeçallı Semizotu Çorbası (Gerçekten Tadına Doyamayacaksınız Bu Da Harika Oldu)
Tavuk İskender
Hdabla | © 2025 |