Zahterli Yoğurt (Kahvaltılar İçin Tam Bandırmalık)

Zahterli Yoğurt (Kahvaltılar İçin Tam Bandırmalık) Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 2 tatlı kaşığı zahter
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • Yarım tatlı kaşığı kekik

Üzeri için;

  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı

Zahterli Yoğurt (Kahvaltılar İçin Tam Bandırmalık) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle sarımsağı ezelim, yoğurda aktaralım.
  2. Baharatları ekleyelim tuzunu damak tadınıza nazaran ayarlayınız lütfen.
  3. Kaşık yardımı ile karıştıralım üzerine zeytinyağı gezdirelim.
  4. Pul biberi ile süsleyip servis yapalım.

Zahterli Yoğurt (Kahvaltılar İçin Tam Bandırmalık) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ballı Pankek
Arpacık Soğanlı, Patatesli Et Yahnisi
Patatesli Rulo Simit Poğaça
Ramazanda Favori Tarifiniz Karamelli Sütlaç
Islak Soslu Nutellalı Kek
Közlenmiş Patlıcanlı Tavuk Salatası
Hdabla | © 2025 |