Pastane Sıkma Kurabiyesi

Pastane Sıkma Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 200 gram tereyağı
  • 1 çay bardağı pudra şekeri
  • 2 adet yumurta sarısı
  • 1 adet yumurta
  • 1 paket vanilyalı puding
  • 400 gram un

Arasına sürmek için;

  • Çikolata yahut marmelat
  • Pudra şeker

Pastane Sıkma Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel tereyağını ve pudra şekerini karıştıma kabına alınır ve karışıtırılır.
  2. Daha sonra yumurta sarılarını ve 1 tane yumurta eklenir karıştırmaya devam edilir.
  3. En sonda un, puding ek edilir karıştırmaya devam edilir.
  4. Bir sıkma poşetine yıldız üçlü duy koyulur form verilir.
  5. Önceden ısıtılmış 180 derecede fırına verilir.
  6. Pişince ortasına marmelat sürülür yahut çikolata isteğe nazaran isteniz biçimde süslenir.

Pastane Sıkma Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yulaf Tost
Buzluk Böreği Tarifi
Köri Soslu Leziz Makarna
Salçalı Tavuk Ve Nohutlu Pilav Tarifi
Kıbrıs Tatlısı
Meyveli Semizotu Salatası
Hdabla | © 2025 |