Mayasız Poğaça

Mayasız Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 2 adet yumurta (birinin sarısı üzerine ayrılacaktır)
  • 1 paket kabartma tozu
  • 4.5 su bardağı un
  • 70 gram tereyağı

İç harcı için;

  • Kaşar peyniri

Mayasız Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un ve tereyağı hariç tüm gereçleri karıştıralım, en son unu koyup karıştıralım ,üzerine tereyağı ekleyip yoğuralım.
  2. Mandalina büyüklüğünde modüller koparalım elimizle bastıralım ,üzerine kaşar peyniri koyup katlayalım .
  3. Üzerine yumurta sarısı sürelim ve çörek otu serpip 170 derecede altı ve üstü kızarana kadar pişirelim deneyecek olanlara afiyet olsun 💫.

Mayasız Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Peynirli İrmik Helvası
Jumbo Karides Tava
Bayram Yuvalaması
Terbiyeli Kereviz Yemeği
Ispanaklı Kremalı İrmik Helvası
Çilek Marmelatlı Kurabiye
Hdabla | © 2025 |