Berry Hibisküs Tarifi
Berry Hibisküs Tanımı İçin Malzemeler
- 2 yemek kaşığı hibiscus
- 2 su bardağı kaynamış su
- Yarım su bardağı orman meyvesi dondurulmuş
- Yarım limonun suyu
- 3 yemek kaşığı bal ya da 4-5 yemek kaşığı toz şeker
- Buz küpü
- Birkaç kol taze nane
Berry Hibisküs Tanımı Nasıl Yapılır?
- İki su bardağı kaynamış suyumuza hibiscusunuzu ekleyip ağzını kapatarak 10 dakika demliyoruz.
- Bir tavaya orman meyvesini alıp balımızı ve limon suyunu ekleyip kaynamaya başladıktan sonra suyunu çekene kadar kaynatıyoruz.
- 10 dakika demlenen bir süzgeç yardımıyla süzüp kenara alıyoruz şayet ki tortulu olsun istemiyorsanız orman meyveli sosunuzu da süzgeç ile süzebilirsiniz dilerseniz direk de kullanabilirsiniz büsbütün tercih sorunu.
- Bir bardağımıza buz küplerinizi alıyoruz. Orman meyveli sosununuzdan koyuyoruz üzerine süzdüğümüz soğuk hibiskusunuzu koyuyoruz.
- Taze nane ve limonla süsleme süreci yapıyoruz ve buz üzere afiyetle tüketiyoruz.
Berry Hibisküs Tanımı Fotoğraflı Yapılışı















