Hurma Topları

Hurma Topları Tanımı İçin Malzemeler

  • 200 gram çekirdeksiz hurma
  • 4 yemek kaşığı hindistan cevizi
  • 4 yemek kaşığı kakao
  • Yarım çay bardağı badem
  • 1 tatlı kaşığı vanilya
  • 1 çay kaşığı tarçın

Dış kaplaması için;

  • Çikolata
  • Fındık parçaları

Hurma Topları Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün materyaller blender makinesine eklenir ve macun kıvama gelene kadar geçirilir. Macundan istenilen büyüklükte modül alınır ve yuvarlanır.
  2. Dış kaplaması için; benmari yordamı eritilmiş çikolatayı fındıkla karıştırıp toplarımızı çikolataya tepsiye diziyoruz.
  3. Ben eritilmiş çikolata ve fındık kırığı karışımı kullandım fakat dilek nazaran hindistan cevizine, toz fıstığıa vs. Kullanılabilirsiniz. Afiyet olsun!.

Hurma Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Pandispanya
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Soğuk Baklava
Patatesli Hingel
Patatesli Tuzlu Kek
Ispanaklı Köstebek Pasta
Vişneli Brownie
Bebekler İçin Pankek
Hdabla | © 2025 |