Tam Buğdaylı Otlu Krep
Tam Buğdaylı Otlu Krep Tanımı İçin Malzemeler
- 2 tane yumurta
- 1 su bardağı süt ( 200 ml)
- 1 su bardağı su ( 200 ml)
- 1 çay kaşığı tuz
- 1,5 su bardağı tam buğday unu
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- Çeyrek demet maydanoz
- Çeyrek demet dereotu
Tam Buğdaylı Otlu Krep Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurtaları çırpma kabına alalım üzerine su ve sütü ekleyip çırpalım.
- Üzerine unu ve zeytinyağını ekleyip tekrar çırpalım.
- En son ince kıyılmış maydanoz ve dereotunu,tuzu ve lor peynirini ekleyip karıştıralım.
- Krep tavasını yavaşça yağlayalım,ısınan tavaya 1 kepçe hamurdan döküp yayalım kenarları tavadan ayrılana kadar pişirelim.
- Diğer tarafınıda pişirip servis edebilirsiniz afiyet olsun.
Tam Buğdaylı Otlu Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

















