Tam Buğdaylı Otlu Krep

Tam Buğdaylı Otlu Krep Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 tane yumurta
  • 1 su bardağı süt ( 200 ml)
  • 1 su bardağı su ( 200 ml)
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1,5 su bardağı tam buğday unu
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Çeyrek demet maydanoz
  • Çeyrek demet dereotu

Tam Buğdaylı Otlu Krep Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtaları çırpma kabına alalım üzerine su ve sütü ekleyip çırpalım.
  2. Üzerine unu ve zeytinyağını ekleyip tekrar çırpalım.
  3. En son ince kıyılmış maydanoz ve dereotunu,tuzu ve lor peynirini ekleyip karıştıralım.
  4. Krep tavasını yavaşça yağlayalım,ısınan tavaya 1 kepçe hamurdan döküp yayalım kenarları tavadan ayrılana kadar pişirelim.
  5. Diğer tarafınıda pişirip servis edebilirsiniz afiyet olsun.

Tam Buğdaylı Otlu Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ispanaklı Yağlı Pide
Browni Tadında Islak Kurabiye
Bisküvili Muhallebi Tarifi
Sulu Köfte
Bol Soslu Islak Kek (Dondurma Eşliğinde)
Yulaf Bar
Hdabla | © 2025 |