Browni Tadında Islak Kurabiye

Browni Tadında Islak Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
- 1 tane yumurta
- Yarım paket margarin (125 gr)
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay bardağı şeker
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
- 3 yemek kaşığı kakao
- 3 su bardağı un ( kontrollü)
Şerbeti için;
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı su
Browni Tadında Islak Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak şerbeti için olan suyu ve şekeri uygun bir tencereye koyunuz 2-3 dakika şeker eriyince kadar kaynatınız ve kenara alınız.
- Sonra kurabiyenin yanımı için yoğurma kalbınızın içine yumurtayı,şekeri,sıvı yağını,vanilyayı,unu ve kabartma tozunu ekleyip unu denetimli bir formda ekleyip en son kakaoyu da ek edip ele yapışmayan yumuşak bir hamur yoğurunuz.
- Ceviz büyüklüğünde modüller koparıp elinizle yuvarlayınız ve tepsiye diziniz.
- Hepsine birebir süreci yaptıktan sonra evvelden ısıtılmış 180 derecelik fırında altı üstü güzelce kızarana kadar pişiriniz.
- Pişen kurabiyelerin birinci sıcağı çıktıktan sonra çatal yardımıyla şerbete atıp çıkarınız.
- Hepsine birebir süreci yaptıktan sonra üzerinine sam fıstığı serperek servis yapınız.
Browni Tadında Islak Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






