Balkabaklı Muhallebi (+6 Ay)

Balkabaklı Muhallebi (+6 Ay) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 dilim balkabağı
  • 2 tatlı kaşığı tam pirinç unu (yulaf unu ya da tam buğday unuda kullanılabilir)
  • 1 dilim armut
  • 1 çay bardağı su

Balkabaklı Muhallebi (+6 Ay) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un su ile pişirilir.
  2. Balkabakları buharda ya da su da pişirilir.
  3. Ben haşlama suyu ile kıvamını açıp çatalla ezdim.
  4. Armut cam rendeden geçirilir.
  5. Pişen un biraz soğuduğunda hepsini karıştırılır.

Balkabaklı Muhallebi (+6 Ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kremalı Makarna Ve Kremalı Tavuk (Yanında Ekşili Salata)
Sütlü Balkabağı Çorbası
Elmalı Turşu
Limonata
Püf Noktalarıyla Taş Kadayıf (Yassı Kadayıf)
Damla Çikolatalı Kurabiye
Hdabla | © 2024 |