Mantarlı Bulgur Pilavı

Mantarlı Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet mantar
  • 1 su bardağı bulgur
  • Tuz

Mantarlı Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mantarları doğruyoruz. Tavaya alıp, kavuruyoruz.
  2. Üzerine bulgur ekleyip kavuruyoruz.
  3. Tuz ekliyoruz.
  4. Suyunu koyup, pişiriyoruz.

Mantarlı Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Diyet Cocostar
Kadayıflı Muhallebi (Çok Hafif Bir Tatlı)
Taze Kavurmalık Fasülye Turşusu
5 Dakikada Su Böreği
Kaymaklı Kuru İncir Tatlısı
Kuru Meyveli Kurabiye
Hdabla | © 2025 |