Neslişah Sultan Saray Limonatası (Efsane)

Neslişah Sultan Saray Limonatası (Efsane) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 demet taze nane
  • Yarım su bardağı toz şeker
  • 4 adet limon
  • 3 su bardağı içme suyu

Neslişah Sultan Saray Limonatası (Efsane) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Taze nane yapraklarını ayıklayıp yıkayıp suyunu süzün.
  2. Limonların suyunu süzün.
  3. Mutfak robotunun doğrayıcı kısmına nane yapraklarını ve toz şekeri koyup püre haline getirin limonların suyunu sıkın püre haline getirilmiş nane yapraklarını süzgeçten geçirin kaşıkla ezerek posasını çıkarın.
  4. Son olarak limon suyu ve içme suyunu ekleyip karıştırın akabinde buzdolabına koyup soğuk servis edin.

Afiyet olsun.

Neslişah Sultan Saray Limonatası (Efsane) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dondurma Lezzetinde Ganajlı Mozaik Pasta
Kahvaltılık Sos
Tencerede Karnıyarık
Pizza
Pastane Usulü Tuzlu Kurabiye
Pekmezli Muhallebi Tarifi (Harire)
Hdabla | © 2025 |