Arap Tavası

Arap Tavası Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram orta yağlı kıyma
  • 1 büyük uzunluk patates
  • 1 orta uzunluk domates
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 1 yeşil biber
  • 1 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 2 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı karışık salça
  • Yarım çay bardağı yağ
  • 1 çay bardağı su

Arap Tavası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm zerzevatları küçük küpler halinde ve birebir boyutta olacak formda doğruyoruz.
  2. Kıymayı da tepsiye ekliyoruz.
  3. Karabiber, pul biberi, tuz, salça ekleyip karıştırıyoruz.
  4. Son olarak yağ ve suyu ekleyerek karıştırıyoruz ve evvelden ısıttığımız 180 derece fırına sürüyoruz.

Arap Tavası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bu Tarife Bayılacaksınız! Orman Meyveli Kolay Pasta
Tepsi Mantısı
Çiğ Börek
Havuçlu Patates Topları
Pekmez Soslu Tahinli Kek
Maş Fasulye Salatası
Hdabla | © 2025 |