Cocostar Pasta
Cocostar Pasta Tanımı İçin Malzemeler
Ara kat krema için:
- 2 paket krem şanti
- 2 su bardağı süt
- 2 su bardağı hindistan cevizi
- 1 yemek kaşığı pudra şekeri
Kek için:
- 2 adet yumurta
- 1 çay bardağı şeker
- 1 çay bardağı süt
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı un
- 1 yemek kaşığı nişasta
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilin
Keki ıslatmak için:
- 1 su bardağı süt
Ganaj için:
- 1 paket krema
- 50 gram bitter çikolata
- 100 gram sütlü çikolata
Cocostar Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk evvel orta kat kremayı hazırlayıp dolaba kaldıralım.
- Krem şanti ve sütü mikserle çırpıp hindistan cevizi ve pudra şekeri ekleyelim vaktiniz varsa buzdolabında 2 saat dinlenmeye bırakalım.
- Kek için yumurta ve şekeri çırpıp, öbür materyalleri ekleyelim ve kelepçeli kalıpta 180 derece fırında 25-30 dk pişmeye bırakalım.
- İlk sıcağı çıktıktan sonra sütle ıslatalım.
- Ganaj için kremayı kaynama noktasına getirip çikolatalar eklenip karıştıralım ve soğumaya bırakalım.
- Hepsi soğuyunca kekin üzerine orta kat kremayı onunda üzerine ganajı yayıp düzeltelim.
- İstediğiniz üzere süsleyebilirsiniz.
- Yapımı sıkıntı üzere gözükse de tadı ve imajı enfes olduğu için sonuç değdi dedirtiyor. Bizim çocuklar çok beğendi yapan yiyen herkese afiyet şifa olsun.
Cocostar Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı















