Supangle (Orijinal Tarif)

Supangle (Orijinal Tarif) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 lt süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 3 yemek kaşığı un ( tepeleme)
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 2 yumurta sarısı
  • 100 gram tereyağ
  • 100 gram bitter çikolata
  • 1 su bardağı buzlu su

Supangle (Orijinal Tarif) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt ,şeker ,un ,kakao ,yumurta sarısını bir tencereye alıp kıvam alana kadar karıştıralım.
  2. Kaynayıp kıvam aldıktan sonra ocağı kapatalım.
  3. Tereyağ ve çikolatayı ek ederek eriyene kadar karıştıralım ve ılımaya bırakalım.
  4. Buzlu suyu ekleyip mikserle 4 -5 dk kadar çırpalım ve kaselere bölüp buzdolabına kaldıralım.
  5. Servis etmeden evvel dileğiniz üzere süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun🌵.

Supangle (Orijinal Tarif) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Balkabaklı Pankek (Sebze Yemeyen Çocuklar İçin)
Simit Börek
Köz Patlıcan Çorbası Tarifi
Latte Pasta
Bursa’nın Meşhur Süt Helvası
Ev Yapımı Tavuk Döner
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet