Kremalı Rulo
Kremalı Rulo Tanımı İçin Malzemeler
Kreması için;
- 4 su bardağı süt
- 1 paket vanilya
- 4 yemek kaşığı un
- 8 yemek kaşığı şeker
Alt kısmı için ;
- 2 paket eti kakaolu bisküvi
Üzeri için;
- 1 paket krem şanti
- 1 çay bardağı kadar fındık içi
Kremalı Rulo Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bisküvileri rondoya vuruyoruz ve tepsiye döküp kremaya dönüyoruz.
- Sütü tencereye alıyoruz ,üzerine şekeri, un, vanilya ekleyip kremayı pişiriyoruz.
- Kremşantiyi çırpıp dolaba atıyoruz .
- Tepsiye döktüğümüz bisküvilerin üzerine muhallebili döküp yayıyoruz ,soğumaya bırakıyoruz.
- Tepside soğuyan kremanın üzerine kremşantiyi yayıyoruz, son olarak fındık üzerine serpiyoruz.
- İlk olarak tepsiyi ortadan ikiye kesip sonradan şeritler halinde kesip rulo olarak çeviriyoruz.
Kremalı Rulo Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









