Kremalı Rulo

Kremalı Rulo Tanımı İçin Malzemeler

Kreması için;

  • 4 su bardağı süt
  • 1 paket vanilya
  • 4 yemek kaşığı un
  • 8 yemek kaşığı şeker

Alt kısmı için ;

  • 2 paket eti kakaolu bisküvi

Üzeri için;

  • 1 paket krem şanti
  • 1 çay bardağı kadar fındık içi

Kremalı Rulo Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bisküvileri rondoya vuruyoruz ve tepsiye döküp kremaya dönüyoruz.
  2. Sütü tencereye alıyoruz ,üzerine şekeri, un, vanilya ekleyip kremayı pişiriyoruz.
  3. Kremşantiyi çırpıp dolaba atıyoruz .
  4. Tepsiye döktüğümüz bisküvilerin üzerine muhallebili döküp yayıyoruz ,soğumaya bırakıyoruz.
  5. Tepside soğuyan kremanın üzerine kremşantiyi yayıyoruz, son olarak fındık üzerine serpiyoruz.
  6. İlk olarak tepsiyi ortadan ikiye kesip sonradan şeritler halinde kesip rulo olarak çeviriyoruz.

Kremalı Rulo Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çıtır Tavuk (Cips Yok Gevrek Yok)
Bisküvili Pasta
Patatesli Ekmek (VİDEOLU )
Karnıyarık
İmam Bayıldı Tadında Patlıcan Yemeği
Karaköy Poğaçası
Hdabla | © 2025 |