Kaymak Beze Tarifi
Kaymak Beze Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı toz şeker
- 3 adet yumurta akı
Kaymak Beze Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak derin kaba yumurtaları sarılarından ayırın.
- Beyazlarını çırpın krem üzere olacak.
- Üzerine şekeri ekleyin tekrar çırpın. Kremsi kıvam olacak.
- Yağlı kağıt serili tepsiyi hazırlayın.
- Tepsiye kaymakları dizin isterseniz şeker poşetine koyup ucunu delip az az koyabilirsiniz yada pastane aparatıylada koyabilirsiniz.
- 120 derece ısınmış fırına koyun 120 derecede 1 saat pişirin.
Not:Arkadaşlar boyutunu ben ceviz büyüklüğünde yani 1 yemek kaşığı olarak yaptım isterseniz büyükte küçükte yapabilirsiniz enfes 😋 bir tat tavsiye ederim 🌺 🌼.
Kaymak Beze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








