Mor Lahana Tarator (Meze)

Mor Lahana Tarator (Meze) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 derin yemek tabağı mor lahana
  • 2 yemek kaṣığı tereyağ
  • Tuz
  • 1 küçük kase katı yoğurt
  • 1-2 diṣ sarımsak

Mor Lahana Tarator (Meze) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Lahana çok ince ince ve çok uzun olmayacak biçimde doğranır.
  2. Uygun bir tavaya yağ konur, orta derecenin bir üstü olmalı ve lahana eklenir. Karıṣtırarak kavrulur.
  3. Lahana kavrulduktan sonra soğumaya bırakılır.
  4. Soğuduktan sonra uygun bir karıṣtırma kabına konur, üzerine rendelenmiș sarımsak, tuz ve yoğurt konur.
  5. Karıṣtırdıktan sonra servise hazır. Deneyeceklere afiyet olsun .

Mor Lahana Tarator (Meze) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuklu Bazlama Tarifi (Videolu)
Susam Benekli Kurabiye
Un Helvası
Sütlaç
Bisküvili Pasta
Orijinal Brownie Tarifi – Benim En Meşhur Tarifimdir
Hdabla | © 2025 |