Patates Cipsi

Patates Cipsi Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet patates
  • Sıvı yağ
  • Tuz

Patates Cipsi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patatesleri soyma bıçağı ile ince ince dilimleyip nişastası gitsin diye suda yıkıyoruz.
  2. Süzüp tuzunu ek ediyoruz.
  3. Tencereye koyduğumuz sıvı yağ yeterlice kızınca hepsini tencereye döküp yalnızca bir sefer karıştırıyoruz.
  4. Sürekli karıştırırsak parçalanıp ezilir.
  5. Ayrıca yağın çok kızmış olması gerekir çıtır patates olmasının püf noktaları bunlardır. Afiyet olsun:).

Patates Cipsi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tospik Kurabiye
Kedi Dili Profiterol
Beşamel Soslu Tavuklu Patates Çanağı
Terbiyeli Kereviz Sapı Çorbası
Ceviz Kurabiye (Püf Noktalarıyla)
Kırmızı Meyveli Cheescake
Hdabla | © 2025 |