Çikolata Topları
Çikolata Topları Tanımı İçin Malzemeler
- 4 yemek kaşığı yoğurt
- 4 yemek kaşığı hindistan cevizi
- 1 tatlı kaşığı bal
- 2 tablet çikolata
Çikolata Topları Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk evvel iç harcını yapmakla başlıyoruz bir tasa 4 yemek kaşığı yoğurdu ve hindistan cevizini, balı koyuyoruz ve karıştırıyoruz.
- Daha sonra bir buz kalıbına iç harcını koyuyoruz 1-2 saat bekletiyoruz.
- 2 tablet çikolatamızı eritiyoruz.
- İç harcımız donduktan sonra üzerini erittiğimiz çikolatayı sürüyoruz.
- 5 dakika buz dolabında bekletiyoruz afiyet olsun.
Çikolata Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







