Kabak Tatlısı

Kabak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kilo bal kabağı
  • 2 su bardağı şeker

Üzeri için;

  • Tahin
  • Ceviz

Kabak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel bal kabağımızı istediğimiz boyutta doğrayalım ve borcama dizelim .
  2. Üstüne şekerimizi ekleyelim ve 2 saat sulanmasını bekleyelim.
  3. Ardında 200 derecelik fırında yaklaşık 1/1.5 saat pişirelim sonra servis tabağına alalım üstüne tahin ve ceviz serpiştirelim.

Afiyet olsun 😋😋😋.

İnstagram gülişin. Mtfg.

Nefis yemeklerden gülişin mutfağı takip etmeyi unutmayalım kızlar 😉😉😉.

Kabak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Omlet Pizza
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sütlaç
Deniz Kestanesi
Sac Tava
Ginger Shot
Çilek Dolgulu Kremalı Pasta (Videolu)
Kıymalı Patates Oturtma
Hdabla | © 2025 |