Kıymalı Makarna

Kıymalı Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket makarna
  • 300 gram kıyma
  • 1 fiske kaşığı tuz
  • 2 tatlı kaşığı tereyağ
  • 4 yemek kaşığı biraz sıvı yağ
  • 1 fiske karabiber
  • 1 çay kaşığı toz kırmızı biber

Kıymalı Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Makarnayı tarife nazaran pişiriyorum, süzüyorum.
  2. Tereyağın bir kaşığını eritiyoruz, sıvı yağ ekleyip makarnanın üzerine döküyoruz karıştırıyoruz .
  3. Ayrı bir tavada kıymayı koyup kavurmaya başlıyoruz ,kalan tereyağı ekleyip kavuruyoruz ,tuz ,karabiber ,kırmızı biber ilave edip ocağı kapatıyoruz.
  4. Tabağa birinci olarak makarna üzerine kıyma koyup servis ediyoruz afiyet şeker olsun.

Kıymalı Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kapkek Tarifi
Karalahana Turşusu
Çikolatalı Kek
Fırında Kıymalı Beşamel Soslu Patates
Mor Lahana Mezesi
Tam Buğday Ekmeği
Hdabla | © 2025 |