Muhallebi

Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tl süt
  • 3 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 tane damla sakızı

Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyaller tencereye alınır.
  2. Orta ateşte tel çırpıcıyla karıştırılarak pişirilir.
  3. Kaynamaya başlayınca 5 dk sonra ocağın altı kapatılır. Kaselere bölüştürülür.
  4. Üzerine isterseniz fındık modülleri ceviz kesimleri yada kakao serpebilirsiniz. Buzdolabında dinlendirilir. Afiyet olsun.

Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Düdüklüde Zeytinyağlı Yaprak Sarması (Pratik Ve Lezzetli) (Videolu)
Enginarlı Pilav
Tulumba Tatlısı
Diyet Cocostar
Kaşarlı Lokma (Pişi)
Pandispanya
Hdabla | © 2025 |