3 Kişilik Sufle

3 Kişilik Sufle Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • Yarım bardak şeker
  • Yarım bardak un
  • 1 kaşık kakao
  • 50 gram tereyağ
  • 120 gram bitter çikolata

3 Kişilik Sufle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel tereyağını tavada kısık ateşte eritip, çikolatayı ekleyin ve karıştırarak eritin. Eridikten sonra ocağı kapatın.
  2. Ayrı bir kapta yumurta ve şekeri karışım beyazlayana kadar çırpın. Çikolatalı harcını, unu kakaoyu ek ederek mikserle tekrar çırpın. Hamurumuz hazır.
  3. Sufle kaplarınızı ya da ısıya güçlü küçük kaplarınız varsa içlerini yağlayarak hamurdan eşit halde hepsine paylaştırın.
  4. Daha evvelden ısıtılmış 190 derecelik fırında 10 dakika pişirin.
  5. Daha sonra fırından çıkarıp, pudra şekeri dökerek yahut istediğiniz halde servis yapabilirsiniz afiyet olsun.

3 Kişilik Sufle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kremalı Mantar Çorbası
Çikolatalı Tavuk Göğsü (Videolu)
Sütlü Kabak Çorbası
Bisküvili Muhallebili Pasta
Sebzeli Tavuk
Tahinli Ve Bademli Un Helvası
Hdabla | © 2025 |