Çıtır Mantı

Çıtır Mantı Tanımı İçin Malzemeler

  • Mantı
  • Kızartmak için yağ
  • Yoğurt
  • Tuz

Sos için

  • Nane
  • İsteğe bağlı sarımsak (yoğurt içine)
  • Zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı salça

Çıtır Mantı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hazır mantıları kızmış yağda mantılar kızarana kadar kızartın.
  2. Yoğurt ve salçalı sosu hazırlayın.
  3. Ocaktan alın tabağa. Üzerine yoğurt salçalı sos gezdirin afiyet olsunn.

Çıtır Mantı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patates Salatası
Tereyağlı Pastane Simiti
Çıtır Tavuk
Tavuklu Kremalı Mantarlı Makarna
Meyveli Beyaz Çikolatalı Gelin Pastası
Şeftali Reçeli (Püf Noktalarıyla)
Hdabla | © 2025 |