2 Renkli Tatlı

2 Renkli Tatlı Tanımı İçin Malzemeler

Kakaolu muhallebi için;

  • 4 su bardağı süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 7 yemek kaşığı un

Çilekli muhallebi için;

  • 4 su bardağı süt
  • 4 su bardağı şeker
  • 7 yemek kaşığı un
  • 4 yemek kaşığı çilek tozu
  • Hindistan cevizi
  • Çilek

2 Renkli Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak kakaolu muhallebimizi hazırlayalım.
  2. Bir tencereye kakao, un, şekeri alıp karıştıralım ,ardından sütü ek edip tekrar karıştıralım ve ocağa alıp kaynayana kadar karıştıralım.
  3. Kaynadıktan sora bir servis tabağına alıp yan bir halde yerleştirelim ve kakaolu muhallebimizi dökelim.
  4. Muhallebimizi soğumaya bırakalım .
  5. Soğurken çilekli muhallebimizi yapalım birebir formda un, çilek tozu ve şekeri bir tencereye alıp karıştıralım .
  6. Sütü tekrar ilave edelim ,ocakta kaynayana kadar tekrar karıştıralım .
  7. Karıştırmayı bırakmayalım ki tabanına tutmasın diye .
  8. Muhallebimiz kaynadıktan sonra tabağımızı alalım.
  9. Düzeltip çilekli muhallebimizi dökelim, arkasında üzerine biraz hindistan cevizi ve çilek koyalım ve hazır deneyenler afiyet olsun 🍓🍓🍓.

2 Renkli Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kremalı Mantarlı Makarna (Videolu)
Patates Salatası
Doyurucu Ve Sağlıklı Ekmek Tarifi Yulaflı
Ispanaklı Havuçlu Meze
Tavada Lavaş
Ekler
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet