Zeytinyağlı Yumurta
Zeytinyağlı Yumurta Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet yumurta
- 1 demete yakın taze soğan
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Zeytinyağlı Yumurta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle yumurtalarımızı ocağa alıp kaynamaya bırakıyoruz, akabinde kaynamaya başladıktan sonra 10-15 dakika kısık ateşte pişiriyoruz.
- Kaynayan yumurtaları soyuyoruz, soğanlarımızı doğruyoruz, yumurtaları kendi zevkimize nazaran doğruyoruz ben bu halde sevdiğim için bu biçimde doğradım.
- Ardından birleştirip üstüne kalan pul biber, toz ve zeytinyağını ekleyip karıştırıyoruz. Kahvaltı için ülkü bir tanım deneyeceklere şimdiden sıhhat ve afiyetle. :).
Zeytinyağlı Yumurta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









