Zeytinyağlı Yumurta

Zeytinyağlı Yumurta Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 1 demete yakın taze soğan
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı zeytinyağı

Zeytinyağlı Yumurta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle yumurtalarımızı ocağa alıp kaynamaya bırakıyoruz, akabinde kaynamaya başladıktan sonra 10-15 dakika kısık ateşte pişiriyoruz.
  2. Kaynayan yumurtaları soyuyoruz, soğanlarımızı doğruyoruz, yumurtaları kendi zevkimize nazaran doğruyoruz ben bu halde sevdiğim için bu biçimde doğradım.
  3. Ardından birleştirip üstüne kalan pul biber, toz ve zeytinyağını ekleyip karıştırıyoruz. Kahvaltı için ülkü bir tanım deneyeceklere şimdiden sıhhat ve afiyetle. :).

Zeytinyağlı Yumurta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yüksel Teyzemin Elmalı Kurabiyesi
Acem Pilavı
Pişmaniye Kurabiye
Fıstıklı Künefe
Puf Puf Kabaran Peynirli Poğaça
Tiramisu Tarifi (Tart Kalıbında)
Hdabla | © 2025 |