Zeytinyağlı Terbiyeli Bezelye

Zeytinyağlı Terbiyeli Bezelye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo bezelye
  • 1 orta uzunluk kuru soğan
  • 1 limon
  • 1 yemek kaşığı un
  • Zeytinyağı
  • Tuz

Zeytinyağlı Terbiyeli Bezelye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanı küp küp doğrayalım tenceremize alalım zeytinyağında kavuralım.
  2. Üzerine ayıkladığımız bezelyeleri ek edelim, iki bardak su koyup, kapağını kapatalım altı kısık pişmeye bırakalım.
  3. Bir limon suyu bir kaşık unu karıştıralım biraz su ile pürüzsüz olana kadar karıştıralım.
  4. Bezelyeler piştiği vakit terbiyemizi ekleyelim, karıştıralım ve altını kapatalım. Soğuk yada sıcak servis edebilirsiniz.

Zeytinyağlı Terbiyeli Bezelye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çilekli Pasta
Hazır Yufkadan Ispanaklı Börek
Revani
Cevizli Tarçınlı Portakallı Kek
Zahmetsiz Taze Fasulye
Pesto Menü
Hdabla | © 2025 |