Zeytinyağlı Terbiyeli Bezelye

Zeytinyağlı Terbiyeli Bezelye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo bezelye
  • 1 orta uzunluk kuru soğan
  • 1 limon
  • 1 yemek kaşığı un
  • Zeytinyağı
  • Tuz

Zeytinyağlı Terbiyeli Bezelye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanı küp küp doğrayalım tenceremize alalım zeytinyağında kavuralım.
  2. Üzerine ayıkladığımız bezelyeleri ek edelim, iki bardak su koyup, kapağını kapatalım altı kısık pişmeye bırakalım.
  3. Bir limon suyu bir kaşık unu karıştıralım biraz su ile pürüzsüz olana kadar karıştıralım.
  4. Bezelyeler piştiği vakit terbiyemizi ekleyelim, karıştıralım ve altını kapatalım. Soğuk yada sıcak servis edebilirsiniz.

Zeytinyağlı Terbiyeli Bezelye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yoğurtlu Şalgam Salatası
Pofuduk Poğaça
El Açması Börek
Sünger Pandispanya
Kızarmış Patates Salatası
Özbek Pilavı
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet