Zeytinyağlı Terbiyeli Bezelye

Zeytinyağlı Terbiyeli Bezelye Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kilo bezelye
- 1 orta uzunluk kuru soğan
- 1 limon
- 1 yemek kaşığı un
- Zeytinyağı
- Tuz
Zeytinyağlı Terbiyeli Bezelye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Soğanı küp küp doğrayalım tenceremize alalım zeytinyağında kavuralım.
- Üzerine ayıkladığımız bezelyeleri ek edelim, iki bardak su koyup, kapağını kapatalım altı kısık pişmeye bırakalım.
- Bir limon suyu bir kaşık unu karıştıralım biraz su ile pürüzsüz olana kadar karıştıralım.
- Bezelyeler piştiği vakit terbiyemizi ekleyelim, karıştıralım ve altını kapatalım. Soğuk yada sıcak servis edebilirsiniz.
Zeytinyağlı Terbiyeli Bezelye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
