Zeytinyağlı Taze Fasulye

Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg yakın taze fasulye
  • 1 büyük bahçe domates
  • 2 orta uzunluk kuru soğan
  • 1 çay bardağı zeytinyağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı silme tozşeker
  • 3 su bardağı su

Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fasülyeyi yıkayıp her birini 2 ye ya da üçe bölün ( isteğe bağlı olarak daha küçükte doğranabilir).
  2. Domatesi soyup rendeleyin soğanı da rendeleyin.
  3. Düdüklü tencerenin içine evvel fasulyeyi, sonra soğanı ,sonra domatesi koyun.
  4. Üzerine toz şekeri ,tuzu, zeytinyağı ve suyu koyun tencerenin ağzını kapatıp 30 dk orta ateşte pişirin ( düdüklü tencereye nazaran pişme müddeti değişebilir) afiyet olsun.

Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Urfa Usulü Yumurtalı Çiğköfte
Peynirli Mayalı Poğaça Tarifi
Fırınsız Limonlu Cheseecake
Yumuşacık Mermer Kek
Krem Peynirli Pastane Poğaçası
Köfte Tadında Kıymalı Tel Şehriye Çorbası
Hdabla | © 2025 |