Zeytinyağlı Semizotu Yemeği

Zeytinyağlı Semizotu Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 1,5 bağ semiz otu
  • 1 adet orta uzunluk kuru soğan
  • 3 adet sivri biber
  • 3 adet orta uzunluk domates
  • Yarım su bardağı zeytinyağı
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz
  • 1 tatlı kaşığı toz şeker

Zeytinyağlı Semizotu Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pişireme tenceresine sıra ile soğan semiz otu, domates, sarımsak doğranıp atılır.
  2. Üzerine zeytinyağı gezdirip, tuz ve şeker eklenir.
  3. Kısık ateşte 25 dk pişirilir. Oda sıcaklığında tüketilir.

Zeytinyağlı Semizotu Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çiğ Köfte Roll – Yaprak Sarma Çiğ Köfte Rulo
Haydari
Haşhaşlı Çörek
Erişteli Mercimek Çorbası
Dereotlu Kıyır Poğaça
Yenidünya (Malta Eriği) Reçeli
Hdabla | © 2025 |