Zeytinyağlı Mantar Kavurma
Zeytinyağlı Mantar Kavurma Tanımı İçin Malzemeler
- 300 gr mantar
- 2 adet yeşil sivri biber (küp doğranmış)
- 2 adet kapya biber (küp doğranmış)
- 1 tatlı kaşığı sarımsak
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 adet domates (kabuğu soyulmuş)
Zeytinyağlı Mantar Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
- Mantarları yıkayıp temizledikten sonra dörte bölelim.
- Uygun bir tavaya zeytinyağ ile mantarları kavuralım.
- Mantarlar hafif kavrulunca üzerine küp doğranmış biberleri ekleyip kavurmaya devam edelim.
- Mantarlar suyunu salıp üzerine küp doğranmış domates, sarımsak tozu ve tuz ekleyip karıştıralım.
- Üzerini kapatıp kısık ateşte 3-4 dakika pişirmeye bırakalım.
Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun 🤗♥️.
Zeytinyağlı Mantar Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı















