Zeytinyağlı Kereviz Sapı Çorbası

Zeytinyağlı Kereviz Sapı Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 3-4 adet kereviz sapı
- 1 orta uzunluk soğan
- 1 orta uzunluk patates
- 1 diş sarımsak
- 1 adet havuç
- 1 yemek kaşığı un
- Zeytinyağı
- Tuz
- Karabiber
Zeytinyağlı Kereviz Sapı Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Soğanları ve sarımsağı küp küp doğrayıp zeytinyağında kavuruyoruz.
- Daha sonra bir yemek kaşığı unu ek edip bir mühlet kavurduktan sonra ince ince doğradığımız tüm materyallerimizi ekliyoruz.
- Sıcak su yada tercihen kemik suyunu ek ederek kaynamasını bekliyoruz.
- Malzemeler yumuşadığında blender ile çekip baharatlarını ekliyoruz. Şimdiden afiyet olsun.
Zeytinyağlı Kereviz Sapı Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






