Zeytinyağlı Kereviz Sapı Çorbası

Zeytinyağlı Kereviz Sapı Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 3-4 adet kereviz sapı
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 1 orta uzunluk patates
  • 1 diş sarımsak
  • 1 adet havuç
  • 1 yemek kaşığı un
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber

Zeytinyağlı Kereviz Sapı Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanları ve sarımsağı küp küp doğrayıp zeytinyağında kavuruyoruz.
  2. Daha sonra bir yemek kaşığı unu ek edip bir mühlet kavurduktan sonra ince ince doğradığımız tüm materyallerimizi ekliyoruz.
  3. Sıcak su yada tercihen kemik suyunu ek ederek kaynamasını bekliyoruz.
  4. Malzemeler yumuşadığında blender ile çekip baharatlarını ekliyoruz. Şimdiden afiyet olsun.

Zeytinyağlı Kereviz Sapı Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ramazanın Gülü Güllaç Tarifi
Glutensiz Poğaça
Şehrazat Tatlısı
Süt Kutusunda Az Malzemeli Mozaik Pasta Tarifi (Pudingli)
Mayasız Tel Tel Ayrılan Yağlı Katmer
Çilekli Yaş Pasta (Pratik)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet