Zeytinyağlı Kereviz
Zeytinyağlı Kereviz Tanımı İçin Malzemeler
- 1 orta uzunluk kereviz
- 1 adet soğan
- 2 küçük havuç
- 1 çay bardağı bezelye
- Bir tutam dereotu
- 1 adet limon
- Yarım portakal
- 2 küp şeker
- 2 su bardağı su
- Sıvı yağ
- Tuz
Zeytinyağlı Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?
- Soğanı yemeklik küp halde doğruyoruz tencereye aldığımız soğanları kavuruyoruz.
- Havuç kereviz ve bezelyeyi ekleyip karıştırıyoruz.
- 2 küp şeker ,1 adet limon ,varsa yarım portakal sıkıyoruz .
- Yaklaşık 2 su bardağı su ekleyip kapını kapatıp sebzeler pişene kadar bırakıyoruz.
Zeytinyağlı Kereviz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











