Zeytinyağlı Kereviz

Zeytinyağlı Kereviz Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 orta uzunluk kereviz
  • 1 adet soğan
  • 2 küçük havuç
  • 1 çay bardağı bezelye
  • Bir tutam dereotu
  • 1 adet limon
  • Yarım portakal
  • 2 küp şeker
  • 2 su bardağı su
  • Sıvı yağ
  • Tuz

Zeytinyağlı Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanı yemeklik küp halde doğruyoruz tencereye aldığımız soğanları kavuruyoruz.
  2. Havuç kereviz ve bezelyeyi ekleyip karıştırıyoruz.
  3. 2 küp şeker ,1 adet limon ,varsa yarım portakal sıkıyoruz .
  4. Yaklaşık 2 su bardağı su ekleyip kapını kapatıp sebzeler pişene kadar bırakıyoruz.

Zeytinyağlı Kereviz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tam Tahıllı Buğday Ekmeğinden Ev Yapımı Pizza
Tarak Tatlısı
Rus Salatası
Midye Börek
Reyhan Şerbeti
Diyet Salata
Hdabla | © 2025 |