Zeytinyağlı Barbunya
Zeytinyağlı Barbunya Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kg barbunya fasülye
- 1 adet kuru soğan
- 1 adet domatesin rendesi
- 1 tatlı kaşığı domates salçası (ben sevdiğim için ekliyorum salça eklemek zorunda değilsiniz.)
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı şeker
- 1 adet küp şeker
- Tuz
- Sıcak su
Zeytinyağlı Barbunya Tanımı Nasıl Yapılır?
- Soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağında kavurdum.
- Salçayı ekleyip karıştırdım.
- Barbunyalarımı ekledim.
- Üzerine domates rendesini, şeker, tuz ve sıcak suyu ek ettim.
- Kısık ateşte yumuşayana kadar pişirdim.
Zeytinyağlı Barbunya Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











